COVID-19 informacja

Informacja o zasadach świadczenia usług hotelarskich w okresie 27 lutego 2021r. - 14 marca 2021r.

Szanowni Goście,

Informujemy, że zgodnie § 9 ust. 4 rozporządzenia Rady Ministrów z dn. 26 lutego 2021r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, do dnia 14 marca 2021r. prowadzenie usług hotelarskich jest dopuszczalne dla wszystkich gości, przy czym udostępnia się nie więcej niż 50% pokoi znajdujących się w danym obiekcie.

Jednocześnie informujemy, iż prowadzenie działalności gastronomicznej na terenie prowadzenia usług hotelarskich, jest dopuszczalne wyłącznie dla gości, których pobyt wynosi co najmniej jedną dobę hotelową, pod warunkiem dostarczania posiłków lub napojów gościom do pokoju hotelowego. Ponadto dozwolone jest przygotowanie i podawanie posiłków oraz napojów na wynos.